Bli medlem i Dansföreningen Dansa Åh Le!

Som medlem i Dansa Åh Le har man möjlighet till gratis egenträningstillfälle varje torsdag kväll. Det ingår även 10% rabatt på inträdesavgiften på Sundspärlans torsdags-danser (Sundspärlan).

Medlemsavgiften är 100 kr för barn och 200 kr för vuxna.
Vid anmälan till kurser efter juli så betalar man endast för den termin som återstår av kalenderåret. Således 50 kr för barn och 100 kr för vuxna.

Vill du träna dans utöver den kostnadsfria torsdagsträningen är detta möjligt. Bokning sker till Emma på telefon (0709-92 32 19) eller via messenger. Kostnaden för denna typ av träning är 100 kr per person och termin.

Kursavgift se respektive kurs.

Kontakta gärna oss!

Styrelsen - styrelsen@dfdal.se
Kurser - kurser@dfdal.se
Festkommitté - fest@dfdal.se
Webmaster - webmaster@dfdal.se

Våra tränare

Dan - Shuffle
Dan är en kille som länge har brunnit för dansen, shuffle. Dan har dansat shuffle i över 20 år. Dan är en riktig glädjespridare som älskar att lära ut att dansa till ungdomar och barn. Vill ni lära er att vara snabba i fötterna så ska ni anmäla er till shuffle för Dan.

Emilie - Bugg (Par- och tävlingsträning)
Emilie har dansat sedan barnsben och provat allt från balett till salsa och bugg. Nu håller hon tillsammans med Fredrik både par- och tävlingsträning i bugg.
- “Jag har alltid älskat dans och rörelse till musik och tycker det är jätteroligt att hjälpa andra att utveckla sin egna dans.”

Emma
Emma är en glad, positiv och aktiv tjej som älskar dans i olika former.
Hennes bakgrund i dansen är att hon bl.a. har hållit i grundkurs/fortsättningskurs i Bugg och barndans.
Bakgrund som dansare är att hon har dansat bugg i ca 8 år och även tävlat i bugg. Har även gått kurs i Jazzbalett.

Fredrik - Bugg (Par- och tävlingsträning)
Fredrik upptäckte dansen i 18-årsåldern och har dansat bland annat latin, salsa, house och jazzbalett och framförallt bugg som han också tävlat framgångsrikt i på nationell nivå.
Fredrik är utbildad kurstränare via Svenska danssportförbundet och är just nu domaraspirant för att ta sin domarlicens i BRR-danser (Bugg, Rock'n'Roll, Lindy Hop, Boogie Woogie och West Coast Swing). Fredrik håller i par- och tävlingsträningen tillsammans med Emilie.
- “Min drivkraft är att få mina elever att lyckas.”

Ida
Det bästa Ida vet är att dansa! Hon är 18 år gammal och har dansat sedan hon var 6 år ung. När hon var 6 år började hon på dansskolan Aktiv i Eslöv och dansade till hon var 13 år. Ida har varit hjälp-danslärare i grupperna ”Dans och rytmik” och ”Dansmix” hos Dansa Åh Le i två år. Just nu håller hon på att utbilda sig till danslärare.
Ida upptäckte "Dans och rytmik" och Dansmix" genom att hon fick följa med en lektion och se hur det funkade. Från den första gången så kände jag direkt att detta var min grej och tyckte det var riktigt roligt. Det var något man hade saknat att göra i tre år efter uppehållet.

Ines

Malin - barnkurser
Malin är en tjej som har dansat i stort sett hela sitt liv. Hon har dansat allt från street till jazzdans. De senaste 10 åren har hon dansat bugg. Hon arbetar på förskola och brinner för att jobba med barn.
Malin kommer vara med och hålla i våra barn kurser.
- "Hoppas att vi ses!"

Sofia - Bugg (Grundkurs)
Sofia har alltid gillat att dansa. Det har blivit bland annat house, street och magdans genom åren. Hon och hennes man började dansa bugg 2012.  Hon tycker att det är väldigt roligt, socialt och ger bra träning.
De senaste terminerna har Sofia och Erika varit danstränare för Grundkursen.
- "Det är härligt att se nya buggare som hittar glädjen i dansen."