Gå till innehåll

Tränare

Agnes
Jag heter Agnes och jag älskar att dansa! Jag har dansat sen jag var 8 år och har nu erfarenhet av dem flesta stilar som house, contemporary, hiphop, street och ragga. Har helt enkelt dansat det mesta! Jag har också varit med i olika danstävlingar som streetstar och talang. På dansa åh le så håller jag i barnklasserna och det viktigaste för mig är att vi har kul när vi dansar.
Emma
Emma är en glad, positiv och aktiv tjej som älskar dans i olika former.
Hennes bakgrund i dansen är att hon bl.a. har hållit i grundkurs/fortsättningskurs i Bugg och barndans.
Bakgrund som dansare är att hon har dansat bugg i ca 8 år och även tävlat i bugg. Har även gått kurs i Jazzbalett.
Julia
Mira
Jag heter Mira och jag började dansa när jag var liten. Nu är jag hjälpdansledare för minidansarna på söndagar
Fredrik
Fredrik upptäckte dansen i 18-årsåldern och har dansat bland annat latin, salsa, house och jazzbalett och framförallt bugg som han också tävlat framgångsrikt i på nationell nivå.
Fredrik är utbildad kurstränare via Svenska danssportförbundet och är just nu domaraspirant för att ta sin domarlicens i BRR-danser (Bugg, Rock'n'Roll, Lindy Hop, Boogie Woogie och West Coast Swing). Fredrik håller i par- och tävlingsträningen tillsammans med Emilie.
- “Min drivkraft är att få mina elever att lyckas.”
Klas
Henrik
Henrik On, 53år, bor i Eslöv och arbetar som bildlärare på Eslövs folkhögskola. Har dansat i snart 3år. Är med i valberedningen och festkommittén.  Tycker om trädgårdsarbete och yoga på fritiden.
Sofia
Sofia har alltid gillat att dansa. Det har blivit bland annat house, street och magdans genom åren. Hon och hennes man började dansa bugg 2012.  Hon tycker att det är väldigt roligt, socialt och ger bra träning.
De senaste terminerna har Sofia och Erika varit danstränare för Grundkursen.
- "Det är härligt att se nya buggare som hittar glädjen i dansen."
Leia
Hej! Jag heter Leia och är 18 år. Jag studerar just nu mitt andra år på samhällsvetenskapliga programmet på spira teoretiska gymnasium. På fritiden så dansar jag mycket och tycker det är väldigt kul att lära mig nytt och lära ut nytt när det kommer till dans.
Yvonne
Jag är en glad, trevlig och öppen 33-åring, som arbetar med barn med olika funktionsvariationer. Jag är förskollärare i grunden och har arbetat med barn så länge jag kan minnas. Jag har en son på 6 år, en pensionerad häst och två katter. Jag har dansat bugg hos dansa åh le i ca 8 år. Jag har gått kurser i modern fox, och testat många olika dansstilar i min ungdom. Idag leder jag barndans i Helsingborg tillsammans med Emma sen tre år tillbaka.